شرکت تضامنی

شرکت تضامنی

شرکت تضامنی یکی از آن شرکت های تجاری است که بهتر است در خصوص آن اطلاعاتی را داشته باشید. تا اگر قصد ثبت این شرکت را دارید از قواعد و مقررات مربوطه در خصوص آن آشنایی کامل پیدا کنید. نکات مهم و روری در خصوص شرکت تضامنی به شما ارائه خواهیم کرد.

شرکت تضامنی و ماهیت آن در تجارت

شرکت های تضامنی از جمله شرکت هایی هستند که در قانون تجارت از آن ها نام برده شده است. این شرکت ها با سایر شرکت های مذکور در قانون تجارت خیلی متفاوت می باشد.

شرکت تضامنی همانند سایر شرکت ها در اداره ثبت شرکت ها ثبت می شود. اما به دلیل مسئولیتی بالای شرکاء آن چندان مورد استقبال برای ثبت قرار نمی گیرد. اما در مواردی به اجبار قانون باید ثبت شرکت تضامنی داشته باشید.

مثلاً صرافی ها از جمله مشاغلی هستند که برای تبدیل شدن به شخصیت حقوقی تنها راه شان ثبت شرکت تضامنی می باشد. این شرکت ها از اعتبار زیادی نیز برخوردار هستند و از این رو به راحتی در مناقصات و مزایدات پذیرفته می شوند.

شرکت تضامنی

شرکت تضامنی یکی از شرکت های مربوطه در قانون تجارت است این شرکت ها به لحاظ مسئولیت شرکاء مسئولیت تام برای شرکاء را به دنبال دارند.

بنابر این اگر می خواهید این شرکت ها را به ثبت برسانید. شرکت تضامنی با حداقل دو عضو که می توان شخص حقیقی یا حقوقی باشد ایجاد می شود.

این شرکت ها برای تأسیس به طور کلی نیاز به دریافت مجوز ندارند اما بر اساس موضوع فعالیت ممکن است لازم به دریافت مجوز برای ثبت ان باشد.

اسم شرکت تضامنی اسم یکی از شرکاء به همراه واژه سایر شرکاء یا برادران لازم است و مانند سایر شرکت ها 5 تا اولویت انتخاب نام دارید. این شرکت همچنین سرمایه حداقلی ندارد و باید کل سرمایه ای که شرکاء مقرر داشتند قبل از ثبت شرکت تسلیم شود.

سرمایه این شرکت تحت عنوان سهم الشرکه در بین شرکاء تقسیم می شود و سرمایه غیر نقد نیز باید قبل از ثبت شرکت تسلیم شود و معادل نقد آن توسط کارشناس رسمی دادگستری انجام شود.

در ادامه با نحوه ثبت این شرکت ها و نیز مدارک و مستندات لازم برای تأسیس شرکت تضامنی می پردازیم. شرکت های تضامنی به دلیل مسئولیت بالای شرکاء جزء شرکت هایی است که در موارد ضروری اشخاص اقدام به ثبت آن می کنند.

مدارک ثبت شرکت تضامنی

  • دو نسخه از اساسنامه، شرکت نامه، تقاضا نامه شرکت تضامنی که باید به امضاء موسسین این شرکت رسیده باشد.
  • دو نسخه از صورت جلسات مربوط به مجمع عمومی موسسین و هیئت مدیره که باید به امضاء شرکاء شرکت تضامنی برسد.
  • کپی شناسنامه و کارت ملی شرکاء
  • لیست اسامی انتخابی شرکت که اسم شرکت های تضامنی باید اسم شرکاء ان باشد. بنابراین باید اسم یکی از شرکاء با همراه عنوان سایر شرکاء ذکر شود.
  • در صورتی که موضوع شرکت تضامنی از جمله موضوعات مجوزی باشد باید ابتدا نامه ارگان صادر کننده و بعد از تایید نام اقدامات لازم برای دریافت مجوز و ارائه ان به اداره ثبت شرکت ها جهت ثبت شرکت تضامنی الزامی می باشد.
  • چنانچه وکیل دارید باید وکالت نامه به وکیل دادگستری را نیز در پرونده ارائه نمایید.
  • دو برگه پذیرش نهایی سامانه نیز باید با سایر مدارک ارائه شود.
  • فیش واریزی مبنی بر بلوکه کل سرمایه شرکت به بانک نیز الزامی می باشد.
    شرکت تضامنی

    شرکت تضامنی

مراحل ثبت شرکت تضامنی

برای ثبت شرکت تضامنی اگر جزء مشاغلی هستید که باید مجوز دریافت کنید باید ابتدا اقدامات مربوط به مجوز را انجام دهید. سپس با تکمیل مدارک دتر خواست ثبت شرکت تضامنی را می توانید در سامانه ثبت شرکت ها ثبت نمایید. بعد از ثبت نهایی باید منتظر تایید اسم شرکت شوید. در مرحله بعد باید سرمایه شرکت کاملاً به حساب شرکت تضامنی پرداخت شود و سپس مدارک مورد نیاز را به اداره ثبت شرکت ها پست شود.

بعد از مرحله پست و بررسی کارشناسان اداره ثبت شرکت ها پیشنویس آگهی ثبت شرکت تضامنی صادر می شود و این شرکت به صورت رسمی ایجاد می شود.

مزایای ثبت شرکت تضامنی

  1. بعد از ثبت این شرکت می توانید در امور کاری خود هر نوع قراردادی را انجام دهید.
  2. شرکت تضامنی دارای اعتبار و ارزش بیشتری نسبت به سایر شرکت های قانون تجارت می باشد.
  3. با ثبت شرکت تضامنی می توانید از تحصیلات بانکی به آسانی برخوردار بشوید.
  4. ثبت شرکت تضامنی می تواند شما را برای مشارکت در هر مناقصه و مزایده ای تایید کند.
  5. این شرکت در سامانه اداره ثبت شرکت ها قابل استناد می باشد.

مسئولیت شرکاء در شرکت تضامنی

شرکاء شرکت های تضامنی به نسبت سایر شرکت ها مسئولیت کامل در خصوص تأمین سرمایه و طلب های شرکت را دارند. برای مثال؛ اگر سرمایه شرکت تضامنی 1 میلیارد ریال باشد و بدهی این شرکت 2 میلیارد شود به این دلیل که شرکاء شرکت تضامنی به مانند ضامنین این شرکت هستند.

طلبکاران می توانند به اموال شخصی هر یک از شرکاء منفرداً یا متفقاً مراجعه کرده و طلب خود را از جهت آن دریافت کنند.

شرکاء شرکت تضامنی به موجب هیچ قراردادی نمی توانند مسئولیت خود را در این شرکت محدود نمایند و انجام چنین موضوعی در برابر اشخاص ثالث قابل پذیرش نیست.

این مقاله توضیحات تکمیلی را در خصوص شرکت ها تضامنی عنوان کرد و چنانچه قصد ثبت این شرکت را دارید هم اکنون می توانید به متخصصان ثبت شرکت آراکس تماس بگیرید.

این موسسه یک مجموعه حقوقی است که در بیش از دو ده توانسته خدمات ثبتی شایانی را در سراسر ایران ارائه دهد.

این مجموعه متشکل از بهترین وکلا و مشاوران حقوقی مجرب است که دانش آکادمیک و تجربه فعالیت در این حوزه را دارند. تفاوت آراکس با سایر موسسات حقوقی را تنها می توانید با دریافت یک مشاوره از کارشناسان و متخصصان ما بسنجید.

There are no comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع به جستجو درون سایت

Shopping Cart