ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری

ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری

ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری

نحوه ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری یکی از موضوعات است که سوالات زیادی را از شما عزیزان در مجموعه اراکس داشتیم. در این مقاله به شرح ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری خواهیم پرداخت.

اگر تا کنون تجربه ثبت تغییرات را نداشته اید. اصلاً نگران نباشید در مطلب پیش رو تمام نکات و موارد مربوط به ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری را شرح داده ایم. پس چند دقیقه از زمان تان را در اختیار ما قرار دهید تا به شرح این موضوع بپردازیم.

موسسات غیر تجاری از جمله شخصیت حقوقی هستند که در قانون تعیین شده اند و برای ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری نیز باید به مانند شرکت ها عمل شود.

اکثر موسسات غیر تجاری جزء مواردی هستند که باید مجوز داشته باشند تنها تفاوتی که ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری با سایر موسسات دارد در این است که این موسسات برای ثبت تغییرات خود باید تاییدیه سازمان صادر کننده مجوز را نیز دریافت کنند.

نکته دیگری که باید در خصوص موسسات غیر تجاری دارای مجوز بدانید این است که قواعد و مقررات مربوطه سازمان صادر کننده مجوز به قوانین تجاری در این موسسات ارجعیت دارد.

ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری

ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری روش  قانونی خاصی دارد. به موجب آنچه که در قانون تجارت عنوان شده موسسات غیر تجاری نیز باید همانند شرکت ها مجمع مورد نظر را برای اعمال تغییرات موسسه تشکیل نمایند از این رو باید با مجامعی که صلاحیت رسیدگی به تغییرات موسسه را دارند آشنا باشید.

مجامع موسسه با حضور شرکاء موسسه تشکیل می شود و در جلسه رسمی با ریاست رئیس هیئت مدیره موسسه در خصوص تغییرات مورد نظر بررسی می شود. مجامع مربوط به تغییرات موسسه دو مجمع عمومی عادی و مجمع عمومی فوق العاده هستند.

مجمع عمومی عادی

این مجمع صلاحیت رسیدگی به موضوعاتی مانند تصویب ترازنامه موسسه، انتخاب اعضاء هیئت مدیره و بازرسین موسسه را بر عهده دارد.

این مجمع در دو حالت ممکن است برگذار شود یا در 4 ماه اول هر سال شمسی که باید با عنوان مجمع عمومی سالانه باشد و یا در 8 ماه بعد که باید با عنوان مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده تشکیل شود، این مجمع یا با اکثریت اعضاء و یا با همه اعضاء ممکن است ایجاد شود.

مجمع عمومی فوق العاده

هر موضوعی که در اساسنامه موسسه غیر تجاری عنوان شده باشد باید در مجمع عمومی فوق العاده نسبت به آن تصمیم گیری شود. مجمع عمومی فوق العاده با حضور اکثریت عددی و سهم الشرکه ای و یا با تمام اعضاء شرکاء تشکیل می شود .

در این مجمع می توان تغییراتی مانند؛ آدرس، موضوع، اعضاء، سهام، سرمایه، انحلال موسسه و …. که همه ان در اساسنامه شرکت قید شده است تصمیم گیری شود.

بعد از تشکیل مجمع و رسمیت آن باید صورت جلسه ای مبنی بر ثبت تصمیمات جلسه در آن با حضور اعضاء شرکاء و سمت های آنها درج شود. این صورت جلسه در دو نسخه ارائه می شود و بر اساس دستور جلسات قید شده در آن در خواست ثبت صورت جلسه تغییرات انجام می شود.

ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری

ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری

مراحل ثبت موسسه غیر تجاری

ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری در سامانه اداره ثبت شرکت ها انجام می شود و مراحل زیر برای ثبت صورت جلسه تغییرات انجام می گیرد.

  1. درخواست ثبت تغییرات در سامانه اداره ثبت شرکت ها در قسمت ثبت تغییرات باید درخواست شود و در این سامانه کلیه اطلاعات در صورت جلسه باید به طور دقیق وارد شود.
  2. در ابتدا اطلاعات شرکت سپس اطلاعات مربوط به جلسه، در قدم بعد موضوع جلسه و…. در سامانه ثبت شرکت ها وارد می شود و با ثبت نهایی برگه پذیرش نهایی نیز در دو نسخه دریافت می شود.
  3. در قدم بعد نیز باید مدارک و اسناد به اداره ثبت شرکت ها پست شوند.
  4. بعد از پست کارشناسان اداره ثبت شرکت ها اطلاعات درج شده در سامانه را با اصل اوراق پست شده بررسی می کنند و در صورت نبود ایراد قانونی درخواست را قبول و پیش نویس آگهی ثبت تغییرات را صادر می کنند.
  5. در آخر باید رو نوشت پیش نویس توسط وکیل رسمی و یا مدیر عامل به اداره ثبت شرکت ها ارائه شود تا اوراق رسمی صادر شده شرکت دریافت شود.

مدارک ثبت موسسه غیر تجاری

بعد از درج ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری باید مدارکی به اداره پست شوند مدارک مربوطه عبارت اند از؛

  • دو برگه از صورت جلسه
  • آگهی یا روز نامه رسمی تأسیس
  • آگهی یا روزنامه رسمی آخرین تغییرات
  • در صورت نیاز مدارک اعضاء
  • برگه پذیرش نهایی در دو نسخه
  • پاکت پستی تغییرات
  • در صورت داشتن مجوز مهر ارگان بر روی برگه صورت جلسه
  • ارائه مهر شرکت
  • ارائه وکالت نامه رسمی به وکلاء ثبت اراکس

نکات مربوط در ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری

باید توجه داشته باشید نکات زیر را رعایت نمایید تا درخواست شما مورد رد قرار نگیرد.

  1. ساعت و تاریخ صورت جلسه در سامانه به همان صورت وارد شود.
  2. نوع جلسه مجمع حتما در صورت جلسه قید شود
  3. اعضاء حاضر در جلسه باید نام شان در صورت جلسه قید شود و اگر با اکثریت عددی می خواهید تغییراتی را ارائه دهید باید حتما قبل از تشکیل جلسه دو نوبت آگهی دعوت داده باشید.
  4. صورت جلسه به امضاء همه اعضاء رسیده باشد.
  5. اسم و مشخصات شرکت نیز باید در صورت جلسه قید شود.
  6. موضوع جلسه و تصمیمات مربوط به آن باید جزء به جزء در صورت جلسه تغییرات درج شود.

از همراهی شما تا این لحظه بسیار سپاس گذاریم شما می توانید هم اکنون مشاوره تکمیلی در این زمینه را از کارشناسان و متخصصان اراکس دریافت کنید. آنچه که خواندید تمام مواردی است که باید در خصوص ثبت تغییرات موسسه غیر تجاری بدانید.

نکته حائز اهمیت این است که پیش از هر نوع اقدامی ابتدا باید مشاوره دریافت کنید و نیز به سایت اداره ثبت شرکت ها تسلط کامل داشته باشید، تا بتوانید بر اساس اصول سازمانی اداره ثبت شرکت ها درخواست خود را ثبت نمایید.

چنانچه در زمنیه ثبت اطلاعات تغییرات در سامانه اداره ثبت شرکت ها تجربه کافی را ندارید. می توانید با همکاری با مجموعه اراکس ثبت روند صفر تا صد تغییرات موسسه غیر تجاری خود را به ما بسپارید.

There are no comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع به جستجو درون سایت

Shopping Cart